logo
Oosterse noedelsalade met biefstuk
Bereiding
Oosterse noedelsalade met biefstuk
  1. Maak de dressing door alle ingrediënten voor de dressing (behalve de olijfolie) in de kom van een keukenmachine fijn te malen. Giet als laatste geleidelijk de olijfolie toe terwijl de keukenmachine draait. Zet de dressing apart.
  2. Schil de komkommer, snij in de lengte door vieren, en snij de zaadjes weg. Snij daarna de komkommer in kleine stukjes.
  3. Zet een slakom klaar en meng hierin de rucola, plakjes radijs, koriander, en stukjes komkommer samen. Schep er naar wens wat van de dressing door.
  4. Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Kruid de biefstukreepjes met wat zout en peper. Bak de biefstukreepjes in 4 eetlepels zonnebloemolie medium gaar.
  6. Meng de sla, biefstuk en noedels samen in een kom. Schep op borden en garneer met zwarte sesamzaadjes en nog wat van de dressing.
print facebook