logo
Cebon keert terug in peloton: Group A. De Witte is nieuwe derde sponsor van Pauwels Sauzen – Bingoal
04/06/2021
facebook

❗𝗣π—₯π—œπ— π—˜π—¨π—₯❗: de ploeg van o.a. Europees Kampioen Eli Iserbyt, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout en Denise Betsema gaat de samenwerking aan met Cibel, Cebon, Allnuts en Andiprim. Benieuwd naar de tenue? Ontdek hier hoe het team van Pauwels Sauzen – Bingoal Cycling Team zal schitteren!

Het in het oog springende groene logo van Cebon is vanaf Dwars door het Hageland opnieuw te zien in het peloton. Group Achiel De Witte is de nieuwe derde sponsor van Pauwels Sauzen – Bingoal, en dat met zijn merken Cibel, Cebon, AllNuts en Andiprim.

De naam van het citrusvruchtenmerk Cibel doet bij veel wielerfans al een belletje rinkelen, onder meer door de jarenlange partnerships met de verschillende wielerevenementen van Jurgen Mettepenningen. Die succesvolle samenwerkingen krijgen nu een vervolg bij veldritteam Pauwels Sauzen – Bingoal. Cibel krijgt, samen met zustermerken Cebon, AllNuts en Andiprim, per direct een opvallende plaats op de outfits van Europees kampioen Eli Iserbyt, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout, Denise Betsema en co.

Jurgen Mettepenningen, teammanager van Pauwels Sauzen – Bingoal: β€œOude liefde roest niet. Ik moet de familie De Witte al vele jaren dankbaar zijn voor hun engagement in mijn wielerevenementen. Dat verliep steeds op een erg professionele, correcte en aangename manier. Tot een samenwerking met mijn veldritteam kwam het nog niet, tot nu. Ik ben verheugd dat we opnieuw een bedrijf van deze omvang welkom mogen heten in onze ploeg, en kijk nu al uit naar de overwinningen die we ongetwijfeld samen zullen mogen vieren.”

Jurgen De Witte, CEO van Group Achiel De Witte: β€œHet stond in de sterren geschreven dat we ooit zouden samenwerken met het veldritteam van Jurgen Mettepenningen, en het goede moment was er nu. We hebben een groot hart voor het veldrijden, dat plaatsvindt in de periode waarin onze Spaanse citrusvruchten op hun best zijn. Gezonde voeding is tijdens de coronapandemie alleen maar aan belang gaan winnen, en de topatleten van Pauwels Sauzen – Bingoal zijn op dat vlak de ideale uithangborden.”

Hoe de nieuwe outfit eruit zal zien, ontdekt u hier: … (https://youtu.be/yNIqTyFS_Sc) Zaterdag debuteren de renners van Pauwels Sauzen – Bingoal meteen met hun nieuwe shirts in Dwars door het Hageland, nadien volgt zowel voor onze mannen als onze vrouwen de Ronde van BelgiΓ«. Op onze nieuwe shirts staan nog drie nieuwe sponsornamen: Solbio en De Bree Solutions zijn nieuw in onze ploeg, Shimano schroeft zijn engagement fors op.

facebook